Logistiikan ongelmien ratkaisija

Valmet

Sujuvaa yhteistyötä ja kommunikaatiota

Yksi PP-logistiikan tyytyväisistä, pitkäaikaisista asiakkaista on Valmet. Vuosien varrella yrityksillä on ollut lukuisia yhteistyöprojekteja, joiden varastoinnissa ja pakkaamisessa on hyödynnetty PP-logistiikan palveluita. 

“Yhteistyö on ollut sujuvaa ja kommunikaatio on toiminut hyvin”, kertoo Jenni Kähkönen Valmet Technologies Oy:stä. “Matkan varrella olemme yhdessä myös kehittäneet toimintamalleja ja oppineet virheistä”, hän jatkaa. PP-logistiikan varastoimia tuotteita ovat olleet muun muassa kattilalaitoksiin kuuluvat osat sekä laivapesureiden erilaiset komponentit. Käsiteltävät kollit ovat vaihdelleet pienestä pahvilaatikosta suurempiin, nosturilla liikuteltaviin kokonaisuuksiin.

Pitkäaikainen yhteistyö jatkuu edelleen

Kähkönen tietää kertoa, että yhteistyö PP-logistiikan kanssa on alkanut jo kauan ennen kuin hän itse aloitti Valmetilla n. 10 vuotta sitten (ent. Metso). “Alunperin valintaan käyttää PP-Logistiikan palveluita on varmasti vaikuttanut myös läheinen sijainti Tampereeseen nähden”, arvelee Kähkönen.

Kähkönen antaa kiitosta myös PP-logistiikan työn laadulle ja asiakaspalvelulle: “Olen ollut tyytyväinen, sillä kysymyksiin saa vastauksen nopeasti ja asiakaspalvelu on ystävällistä. Pakkaukset on tehty ammattitaidolla.”

Yhteistyö tulee varmasti jatkumaan, sillä PP-logistiikan pitkä historia Valmetin tuotteiden parissa työskentelystä on Kähkösen mukaan ehdottomasti plussaa. Hän kertoo, että PP-logistiikan varastotilat ja nostolaitteiden kapasiteetti mahdollistavat sen, ettei myöskään suurempien kappaleiden liikuttelu muodostu ongelmaksi. “Tämä tekee yrityksestä meidän bisneksen kannalta potentiaalisen kumppanin jatkossakin”, toteaa Kähkönen tyytyväisenä.

Motivoitunutta ja tehokasta työntekoa

Parasta PP-logistiikassa Kähkösen mukaan on joustavuus ja kyky mukautua haastaviinkin tilanteisiin. “Tapa tehdä töitä on motivoitunutta ja tehokasta, jolloin kiiretilanteissa on lyhyelläkin aikavälillä saatu tavaraa maailmalle”, kehuu hän.Lopuksi Kähkönen summaa yritysten onnistuneen yhteistyön näin:PP-logistiikka haluaa kehittää toimintaansa, mikä on positiivista ja mahdollistaa kilpailukyvyn säilyttämisen tulevaisuudessakin.”

Copyright © 2024 PP-Logistiikka Oy
Jätä yhteydenottopyyntö