Logistiikan ongelmien ratkaisija

Sisälogistiikka

Jätä yhteydenottopyyntö

Sisälogistiikka pakkaamisesta varastointiin

Laadukas sisälogistiikka tehostaa yritysten ja teollisuuden alojen toimintaa, jos työ ulkoistetaan ammattilaiselle. Hoidamme tavaroiden käsittelyn ja pakkaamisen kustannustehokkaasti ja turvallisesti meidän tai asiakkaan tiloissa. Meiltä myös varastointipalvelu.

Pyydä tarjous

Näin palvelu etenee

1
Sisälogistiikan kokonaisuuden suunnittelu ja sopimuksen tekeminen.
2
Asiakas toimittaa käsiteltävät tavarat sovitun aikataulun mukaan.
3
PP-Logistiikan ammattilaiset käsittelevät ja pakkaavat tuotteet kustannustehokkaasti ja turvallisesti.
4
Toimitamme tavaran sovitusti eteenpäin kotimaahan tai ulkomaille. Asiakas voi myös noutaa pakatun tavaran toimipisteeltämme
5
Myös välivarastointi lämpimässä varastossa tai ulkotiloissa mahdollista.
Kerro meille haasteesi

Palvelu räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan

Käsittelemme ja pakkaamme kaiken aina pienistä, yksittäisistä tuotteista muunmuassa suuriin voimala-, paperi- tai kaivosteollisuuden koneisiin, laitteisiin ja komponentteihin. Laaja konekantamme ja korkea ammattitaitomme varmistavat sen, että meillä on jokaisen tuotteen turvalliseen ja laadukkaaseen käsittelyyn oikeanlaiset välineet ja osaaminen.

Sisälogistiikan kokonaisuus räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaan, joten se voi sisältää tavaroiden nostamista, siirtämistä, pakkaamista, käsittelyä, varastointia ja kuljetusta. Tarvittaessa hoidamme kaikki osa-alueet jatkuvalla palvelusopimuksella, jolloin asiakkaamme voi keskittyä oman liiketoimintansa pyörittämiseen.

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

Sisälogistiikka ja muut palvelumme

  • Pakkausten suunnittelu
  • Pakkaus ja käsittely
  • Raskaiden tuotteiden siirtäminen ja nostaminen
  • Varastointi ulkona tai sisällä
  • Kuljetuspalvelut kotimaassa ja ulkomaille yhteistyökumppaneiden kautta
  • Asiakkaan toiminnanohjausjärjestelmän kirjaukset

Pyydä tarjous

Miksi juuri PP-Logistiikka?

Olemme sisämaassa toimiva logistiikan ratkaisuja tarjoava yritys, mutta erikoisosaamisemme ja kalustomme ansiosta pystymme tuottamaan satamatason palveluita. Meillä on erittäin laaja osaaminen pakkaamisen ja muun sisälogistiikan saralla, joten pystymme ratkaisemaan jokaisen logistisen ongelman. Kuuntelemme asiakkaan tarpeen ja etsimme siihen parhaan ratkaisun, oli kyseessä sitten yksittäisen tuotteen siirtäminen tai koko logistiikkapalvelun ulkoistaminen.

Pyydä tarjous PP-Logistiikalta

Me olemme PP-Logistiikka

Suunnittelun ja toteutuksen asiantuntija — meiltä saat yksilöidyt logistiikka- ja pakkausratkaisut ilman koko- ja painorajoja. Palvelemme projekti- ja sopimusasiakkaita.

PP-Logistiikka Oy

Puh. (03) 312 35200
info@pplogistiikka.fi

Asiakkaidemme kokemuksia

Trussmatic

”Meillä on yhteinen taulukko, jota molemmat puolet täyttävät. Pidämme myös säännöllisesti yhteisiä palavereja, niin molemmat osapuolet osaavat varautua tulevaan. Pakkaaminen kehittyy koko ajan, jolloin konttien tarvetta saadaan pienemmäksi.” 

Lue lisää

Combi Works

”Palvelu on ollut ripeää ja tavarat ovat tulleet ennätysajassa. Muutamassa ongelmatilanteessa PP on myös auttanut paljon. Ei voi kuin kiittää heidän palvelukykyään.”

Lue lisää

Valmet

Yksi PP-logistiikan tyytyväisistä, pitkäaikaisista asiakkaista on Valmet. Vuosien varrella yrityksillä on ollut lukuisia yhteistyöprojekteja, joiden varastoinnissa ja pakkaamisessa on hyödynnetty PP-logistiikan palveluita.

Lue lisää
Copyright © 2024 PP-Logistiikka Oy
Jätä yhteydenottopyyntö