Logistiikan ongelmien ratkaisija

PP-Logistiikka Oy – luotettava sisämaan satama

Jätä yhteydenottopyyntö

Kaikkien logististen ongelmien ammattitaitoinen ja kokenut ratkaisija

PP-Logistiikka Oy on kokenut ja ammattitaitoinen projektilogistiikan sisämaan satama Pirkanmaalla Lempäälässä, aivan Tampereen kyljessä. Olemme vuonna 1992 perustettu palveluntarjoaja, jolle asiakas on kaiken keskiössä. Tärkein tehtävämme on ratkaista asiakkaidemme logistisia pulmia ja nostaa näin heidän kilpailukykyään. 

Autamme asiakkaitamme joustavasti kaikessa, mikä liittyy logistiikka- ja pakkauspalveluihin, sekä kontin lastaukseen ja purkuun. Ratkaisemme pääosin logistiikka- ja pakkaushaasteet omissa tiloissamme, mutta tarvittaessa tulemme apuun myös asiakkaan luokse. Palvelemme sekä projekti- että sopimusasiakkaitamme koko Suomen alueella. 

Ota yhteyttä palvelevaan sisämaan satamaan ja kysy lisää!

Ota meihin yhtettä

Ratkaisu kaikkiin ongelmiin luotettavasti 

Olemme erikoistuneet kaikenlaisten ja –kokoisten logististen ongelmien ratkaisemiseen. Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja kohteissa ja lähetyksissä, joissa asiakkaan oma innovointi ei eä riitä. Kokeneet suunnittelijamme ratkaisevat kaikkien haastavimpienkin kappalemallien ja kokojen ongelmat, ilman koko tai painorajaa. Meil saat kokonaisvaltaisesti kaikki projektilogistiikan ratkaisut: suunnittelu, säätö, pakkaus, konttien lastaus ja oikeanlaiset merkinnät lähetyksiin. 

Kerro meille haasteesi

Ongelmanratkaisun lisäksi käsittely-, varastointi– ja pakkauspalvelut 

Erinomaisen suunnittelupalvelun lisäksi olemme erikoistuneet raskaiden ja tilaa vievien tuotteiden käsittelyyn, varastointiin ja pakkaamiseen. Me tarjoamme kaikki palvelut samasta osoitteesta: laajat varastointitilat, standardit ja mittatilauksena valmistetut pakkaukset, monipuoliset pakkauspalvelut sekä merivientikonttien käsittelypalvelut. 

Lähetä tarjouspyyntö

Työntekijäkokemus – yksikään työpäivä ei ole samanlainen

Varastoesimies Esa Vähäniemi on ollut yli 16 vuotta töissä PP-Logistiikalla. Parhaiksi puoliksi omalla työpaikallaan mies nostaa työn monipuolisuuden ja mukavat työkaverit.

”Minusta työpaikka on hyvä, koska työ on erittäin monipuolista, ja mikään päivä ei taatusti ole samanlainen. Täällä pystyy vaikuttamaan hyvin omiin työtehtäviin, mitä teet ja miten ne teet.”

Entä millainen tyyppi olisi soveltuva Esan mielestä PP-Logistiikalle hommiin?

”Oma-aloitteinen, reipas ja työtä pelkäämätön. Työhommat vaihtelevat valtavasti, koska asiakkaita on laidasta laitaan, mikä tuo töihin paljon vaihtelua. Meillä on jokaiselle asiakkaalle nimetty vastuuhenkilö, joka on aina suoraan yhteydessä asiakkaaseen. Joten työntekijän olisi hyvä olla myös ulospäin suuntautunut ja valmis asiakaspalvelutyöhön.”

Lue Esan tarina kokonaisuudessaan »

Miksi projektilogistiikka kannattaa ottaa meiltä?

1

Joustavuus – Olemme työssämme joustavia. Meiltä saa erikoistapauksissa pakkauksen hyvinkin nopeasti.

2

Suunnittelutaito – Meillä on äärettömän kova osaaminen ja kokemus pakkausten suunnittelemisessa. Pystymme ratkaisemaan kaikki pakkaamiseen ja lähettämiseen liittyvät ongelmat.

3

Kontin purku ja pakkaaminen huippuluokkaa.

4

Kustannustehokkuus kokonaistoimituksissa. Meiltä saat luotettavasti kaikki kerralla kuntoon, jolloin lähetys menee perille varmasti, kaikkialle maailmaan.

5

Räätälöinti – Kaikki työt räätälöidään aina asiakkaan ja tarpeen mukaan.

6

Meillä on mahdollisuus käsitellä myös vaarallisia aineita, nesteitä ja litiumakkuja.

logistiikan malli

Räätälöidyt palvelut yrityksille 

Räätälöimme kaikki työt yksilöllisesti yrityksen kulloisenkin tarpeen mukaan. Oli kyseessä kokonaisvaltainen projektilogistiikan ratkaisu tai yksittäisen puupakkauksen suunnittelu ja toteutus – meiltä saat ratkaisut haasteisiin varmasti. 

Ota yhteyttä asiantuntijaan – Sisämaan satamaan ja kysy lisää! 

Me olemme PP-Logistiikka

Suunnittelun ja toteutuksen asiantuntija — meiltä saat yksilöidyt logistiikka- ja pakkausratkaisut ilman koko- ja painorajoja. Palvelemme projekti- ja sopimusasiakkaita.

PP-Logistiikka Oy

Puh. (03) 312 35200
info@pplogistiikka.fi

Asiakaskokemuksia

Trussmatic

”Meillä on yhteinen taulukko, jota molemmat puolet täyttävät. Pidämme myös säännöllisesti yhteisiä palavereja, niin molemmat osapuolet osaavat varautua tulevaan. Pakkaaminen kehittyy koko ajan, jolloin konttien tarvetta saadaan pienemmäksi.” 

Lue lisää

Combi Works

”Palvelu on ollut ripeää ja tavarat ovat tulleet ennätysajassa. Muutamassa ongelmatilanteessa PP on myös auttanut paljon. Ei voi kuin kiittää heidän palvelukykyään.”

Lue lisää

Valmet

Yksi PP-logistiikan tyytyväisistä, pitkäaikaisista asiakkaista on Valmet. Vuosien varrella yrityksillä on ollut lukuisia yhteistyöprojekteja, joiden varastoinnissa ja pakkaamisessa on hyödynnetty PP-logistiikan palveluita.

Lue lisää
Copyright © 2024 PP-Logistiikka Oy
Jätä yhteydenottopyyntö