Logistiikan ongelmien ratkaisija

Pakkaamisen ja logistiikan ammattilaiset

PP-logistiikka on varastoinnin ja projektipakkaamisen moniosaaja Pirkanmaalla. Olemme palveluntarjoaja, jolle asiakas on kaiken keskiössä. Tärkein tehtävämme on ratkaista asiakkaidemme logistisia pulmia ja nostaa heidän kilpailukykyään.

Olemme erikoistuneet raskaiden ja tilaa vievien tuotteiden käsittelyyn, varastointiin ja pakkaamiseen. Me tarjoamme kaikki palvelut samasta osoitteesta: laajat varastointitilat, standardit ja mittatilauksena valmistetut pakkaukset, monipuoliset pakkauspalvelut sekä merivientikonttien käsittelypalvelut.

Kerro meille haasteesi

Taitava ja kokenut henkilöstömme koostuu pitkän linjan ammattilaisista. PP-Logistiikka on perustettu vuonna 1992, joten vuosikymmenten tuoma kokemus näkyy kaikessa tekemisessämme. Jatkuvalla toiminnan kehittämisellä varmistamme sen, että pystymme tarjoamaan parasta pakkaus- ja logistiikkapalvelua myös tulevaisuudessa.

Lähetä tarjouspyyntö

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Me olemme PP-Logistiikka

Suunnittelun ja toteutuksen asiantuntija — meiltä saat yksilöidyt logistiikka- ja pakkausratkaisut ilman koko- ja painorajoja. Palvelemme projekti- ja sopimusasiakkaita.

PP-Logistiikka Oy

Puh. (03) 312 35200
info@pplogistiikka.fi

Asiakaskokemuksia

Valmet

Yksi PP-logistiikan tyytyväisistä, pitkäaikaisista asiakkaista on Valmet. Vuosien varrella yrityksillä on ollut lukuisia yhteistyöprojekteja, joiden varastoinnissa ja pakkaamisessa on hyödynnetty PP-logistiikan palveluita.

Lue lisää

Forgetec

Terästuotteet tulevat usein kaukaa ja suurina erinä, jolloin Forgetec tarvitsee välivarastoa silloin, jos lopullisella asiakkaalla ei ole sopivaa varastoa taikka esimerkiksi kalustoa konttien purkamiseen.

Lue lisää
Copyright © 2023 PP-Logistiikka Oy
Jätä yhteydenottopyyntö