Logistiikan ongelmien ratkaisija

Pakkauspalvelut

Jätä yhteydenottopyyntö

Pakkauspalvelu turvaa tuotteesi

Pakkauspalvelu sisältää tuotteiden pakkauksen laatikoihin, kontteihin tai häkkeihin. Suojaustarpeet määritellään huolellisesti etukäteen – voit olla varma, että tuotteesi ovat perillä yhtä hyvässä kunnossa kuin lähtiessä.

Mitä pakkauspalvelut kattavat?

Kuljetus­pakkaukset

Kustannustehokkaat ja turvalliset kuljetuspakkaukset pahvilaatikoista EUR-lavoihin, vaneri- ja puupakkauksiin.

Vientipakkaukset

Valmistamme kestävät ja laadukkaat kuljetuspakkaukset ulkomaan vientiin.

Puupakkaukset

Valmistamme asiakkaan tarpeen ja mittojen mukaan turvalliset ja laadukkaat puupakkaukset erilaisiin kuljetustarpeisiin.

Pakkauspalvelut jokaiseen haasteeseen

  • Pakkaussuunnittelu
  • Tuennat ja pakkausmerkinnät
  • Punnitus
  • Haastavat tuotteet (esim. sähkökaapit, moottorit…)
  • Pakkaus PP-Logistiikan tai asiakkaan tiloissa

Pakkaussuunnittelua vaativalle

Meiltä saat taatusti tarkoituksenmukaiset ja yrityksesi laatumielikuvaa tukevat pakkaukset. Joustava palvelu ja nopea toimitusaika parantavat toimituksesi kannattavuutta ja lisäävät asiakastyytyväisyyttä.

Oikein suunniteltu ja valmistettu pakkaus varmistaa tuotteen tarkoituksenmukaisen varastoinnin, sekä joustavan, nopean ja turvallisen kuljetuksen maalla ja merellä – olosuhteet sekä kuljetus- ja käsittelytavan huomioiden. Huolehdimme myös ruostesuojauksesta.

Ota yhteyttä

Valitse PP-Logistiikan asiantuntijat

Olemme pakkaamisen asiantuntijoita, joten mikään haaste ei ole meille liian suuri tai pieni. Voimme suunnitella pakkauksen, käsitellä ja pakata tuotteen PP-Logistiikan tiloissa tai asiakkaan luona, varastoida ja toimittaa sovitussa aikataulussa eteenpäin. Hoidamme tarvittaessa koko logistiikan räätälöidysti asiakkaan tarpeen mukaan.

Jätä meille tarjouspyyntö

Me olemme PP-Logistiikka

Suunnittelun ja toteutuksen asiantuntija — meiltä saat yksilöidyt logistiikka- ja pakkausratkaisut ilman koko- ja painorajoja. Palvelemme projekti- ja sopimusasiakkaita.

PP-Logistiikka Oy

Puh. (03) 312 35200
info@pplogistiikka.fi

Asiakkaidemme kokemuksia

Trussmatic

”Meillä on yhteinen taulukko, jota molemmat puolet täyttävät. Pidämme myös säännöllisesti yhteisiä palavereja, niin molemmat osapuolet osaavat varautua tulevaan. Pakkaaminen kehittyy koko ajan, jolloin konttien tarvetta saadaan pienemmäksi.” 

Lue lisää

Combi Works

”Palvelu on ollut ripeää ja tavarat ovat tulleet ennätysajassa. Muutamassa ongelmatilanteessa PP on myös auttanut paljon. Ei voi kuin kiittää heidän palvelukykyään.”

Lue lisää

Valmet

Yksi PP-logistiikan tyytyväisistä, pitkäaikaisista asiakkaista on Valmet. Vuosien varrella yrityksillä on ollut lukuisia yhteistyöprojekteja, joiden varastoinnissa ja pakkaamisessa on hyödynnetty PP-logistiikan palveluita.

Lue lisää
Copyright © 2024 PP-Logistiikka Oy
Jätä yhteydenottopyyntö