Logistiikan ongelmien ratkaisija

Kontin purku luotettavasti ja turvallisesti

Kontin purku onnistuu myös sisämaassa turvallisesti ja nopeasti. Me puramme kontit mistä tahansa tavarasta ammattitaidolla ja varovaisuutta noudattaen. Tarvittaessa lastaamme kontit uudelleen ja varastoimme kuljetusta varten.

Yksittäiset projektit tai sopimusasiakkuus

Puramme sopimusasiakkaiden merikonttilähetyksiä sekä ilmoitamme asiakkaalle saapuneista tuotteista. Asiakkaamme ei tarvitse huolehtia lähetysten vastaanottamisesta tai purkamisesta. Toteutamme myös yksittäisiä projekteja kontinkäsittelyn saralla.

Käytössämme on sisämaassa harvinainen, konttien käsittelyyn suunniteltu kalusto: seitsemän tonnia nostava, vaa’alla varustettu konttiin mahtuva trukki sekä topliftillä varustettu 30 tonnin konttitrukki. Kalusto mahdollistaa laadukkaat lastauspalvelut raskaalle ja hankalasti käsiteltäville tuotteille.

Näin kontin purku tapahtuu

1
Asiakas toimittaa meille kontin
2
Avataan ja dokumentoidaan sekä kuvataan sopimuksen mukaisesti
3
Puramme kontin tavarasta sopimuksen mukaan
4
Pakkaamme tavarat uudelleen ja lastaamme ne konttiin paremmin, mikäli näin sovitaan
5
Tarjoamme lisäksi konttien väliaikaisvarastointia sisä- tai ulkotiloissa
Kerro meille haasteesi

Miksi PP-Logistiikka?

Kontin purku ja lastaus on vaativaa työtä, joka vaatii ammattiosaamista, jotta se tehdään turvallisesti ja kustannustehokkaasti. Olemme sisämaassa toimiva pakkaamisen ja logistiikan ammattilaisyritys, joka tarjoaa myös konttien käsittelypalveluita. Tätä työtä tehdään yleensä pääsääntöisesti satamissa.
Meillä on laaja kalusto ja ammattitaito, joten pystymme vastaamaan yritysten logistisiin ongelmiin laajalla skaalalla. Puramme, pakkaamme, varastoimme, kuljetamme ja ratkaisemme laajempia logistisia ongelmia. Tavoitteenamme on nostaa asiakkaidemme kilpailukykyä luomalla heille joustavan ja tehokkaan mallin.

Ota yhteyttä pakkaamisen ammattilaisiin

Me etsimme jokaiselle asiakkaallemme sopivan palvelumallin, joten ota yhteyttä soittamalla tai sähköpostitse, niin etsitään yhdessä toimiva ratkaisu. Oli kyseessä sitten kontin purku tai lastaus, varastointi tai kuljetus, meihin voi luottaa. Käsittelemme myös haastavia tavaroita pitkällä kokemuksella.

Jätä tarjouspyyntö

Asiakkaidemme kertomaa

Trussmatic

”Meillä on yhteinen taulukko, jota molemmat puolet täyttävät. Pidämme myös säännöllisesti yhteisiä palavereja, niin molemmat osapuolet osaavat varautua tulevaan. Pakkaaminen kehittyy koko ajan, jolloin konttien tarvetta saadaan pienemmäksi.” 

Lue lisää

Combi Works

”Palvelu on ollut ripeää ja tavarat ovat tulleet ennätysajassa. Muutamassa ongelmatilanteessa PP on myös auttanut paljon. Ei voi kuin kiittää heidän palvelukykyään.”

Lue lisää

Valmet

Yksi PP-logistiikan tyytyväisistä, pitkäaikaisista asiakkaista on Valmet. Vuosien varrella yrityksillä on ollut lukuisia yhteistyöprojekteja, joiden varastoinnissa ja pakkaamisessa on hyödynnetty PP-logistiikan palveluita.

Lue lisää
Copyright © 2024 PP-Logistiikka Oy
Jätä yhteydenottopyyntö