Logistiikan ongelmien ratkaisija

Kontin varastointi

Jätä yhteydenottopyyntö

Kontin varastointi sisällä tai ulkona

Tarjoamme mahdollisuuden kontin varastointiin sisä- tai ulkotiloissa. Laajat tilamme mukautuvat asiakkaidemme tarpeisiin. Väliaikaisvarastoinnin lisäksi asiakkaamme saavat tarvittaessa kontin purku- ja pakkauspalvelut kauttamme.

Kontin varastointi

Varastoimme kontteja ja muita raskaita kappaleita laajalle ulkokentälle tai varastohalleihin tilanteesta riippuen. Asiakas maksaa vain tarvitsemastaan tilasta. Kontin varastointi on pääsääntöisesti väliaikaisvarastointia, sillä olemme logistiikka-alan yritys ja tarkoituksenamme on liikuttaa tavaraa. Hoidamme kaiken tavaran vastaanotosta pakkaukseen, säilytykseenja jatkokuljetukseen.

Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön lämmintä varastotilaa 2 000 m² ja viileää varastotilaa 4 000 m². Lisäksi meillä on ulkokenttää noin viisi hehtaaria. Tilat ovat muunneltavissa asiakkaamme tarpeen mukaan.

Pyydä tarjous

Projektin eteneminen

1
Asiakas ottaa yhteyttä ja kertoo tarpeestaan
2
Kyse voi olla yksittäisestä projektista tai pitkäaikaisesta sopimuksesta
3
Kontti saapuu meille asiakkaalta tai esimerkiksi satamasta
4
Puramme, lastaamme ja käsittelemme tavaran sovitusti
5
Kontin varastointi tapahtuu sopimuksen mukaan sisällä tai ulkona
Kerro meille haasteesi

PP-Logistiikka palveluksessasi

Vaativat logistiset ongelmat ja tilanteet ovat erikoisalaamme. Ratkaisemme asiakkaidemme ongelmia, etsimme tehokkaita ja kilpailukykyisiä ratkaisuja ja helpotamme yritysten arjen pyörittämistä. Kontin varastointi, lastaus ja purku vaativat ammattiosaamista ja oikeanlaista kalustoa. Me PP-Logistiikalla olemme pakkaus- ja logistiikka-alan asiantuntijoita ja hoidamme sisämaasta käsin kaikki satamatason tarpeet.

Jätä tarjouspyyntö

Me olemme PP-Logistiikka

Suunnittelun ja toteutuksen asiantuntija — meiltä saat yksilöidyt logistiikka- ja pakkausratkaisut ilman koko- ja painorajoja. Palvelemme projekti- ja sopimusasiakkaita.

PP-Logistiikka Oy

Puh. (03) 312 35200
info@pplogistiikka.fi

Asiakkaamme kertovat

Trussmatic

”Meillä on yhteinen taulukko, jota molemmat puolet täyttävät. Pidämme myös säännöllisesti yhteisiä palavereja, niin molemmat osapuolet osaavat varautua tulevaan. Pakkaaminen kehittyy koko ajan, jolloin konttien tarvetta saadaan pienemmäksi.” 

Lue lisää

Combi Works

”Palvelu on ollut ripeää ja tavarat ovat tulleet ennätysajassa. Muutamassa ongelmatilanteessa PP on myös auttanut paljon. Ei voi kuin kiittää heidän palvelukykyään.”

Lue lisää

Valmet

Yksi PP-logistiikan tyytyväisistä, pitkäaikaisista asiakkaista on Valmet. Vuosien varrella yrityksillä on ollut lukuisia yhteistyöprojekteja, joiden varastoinnissa ja pakkaamisessa on hyödynnetty PP-logistiikan palveluita.

Lue lisää
Copyright © 2024 PP-Logistiikka Oy
Jätä yhteydenottopyyntö