Logistiikan ongelmien ratkaisija

Puupakkaukset vaativaan kuljetukseen

Valmistamme asiakkaan tarpeen ja mittojen mukaan turvalliset ja laadukkaat puupakkaukset erilaisiin kuljetustarpeisiin. Pakkaamisen ammattilaisina tarjoamme myös pakkauspalvelua, jotta saat tuotteesi varmasti perille vahingoittumattomana ja kustannustehokkaasti.

Miksi tilata pakkaukset meiltä?

Kaikki puupakkaukset ovat ISPM 15 -standardin mukaisia.

Olemme pakkaamisen ja pakkausmateriaalien pitkäaikainen ja kokenut ammattilaisyritys.

Valmistamme tuotteet asiakaskohtaisesti mittojen ja tarpeen mukaan.

Valmistamme pakkaukset myös kaikkein haastavimmille tuotteille.

Takaamme kustannustehokkaan ja turvallisen pakkaamisen.

Tarjoamme asiakkaillemme kustomoidut puupakkaukset haastaviinkin kuljetustarpeisiin. Tarvittaessa myös käsittelemme, pakkaamme, varastoimme ja kuljetamme tuotteet turvallisesti ja sovitussa aikataulussa eteenpäin. Tarjoamme kaikki logistiikan palvelut samasta osoitteesta!

Soita 03 312 35200

Asiakaskohtaista ja joustavaa palvelua

Tarjoamme asiakkaillemme joustavan yhteistyömallin, eli juuri sen, mitä asiakas tarvitsee. Voimme valmistaa turvalliset ja sertifioidut puupakkaukset asiakkaan tarpeiden mukaan ja toimittaa ne asiakkaan toimipisteeseen. Vaihtoehtoisesti voimme myös pakata ja suojata kuljetettavan tavaran valmiiksi laatikoihin, jolloin hyödynnämme laajaa pakkausosaamistamme materiaalivalintojen ja -menekin suhteen. Lisäksi voimme toimia väliaikaisvarastona ja kuljettaa tuotteen eteenpäin, jolloin asiakkaamme aika säästyy tuottavampaan työhön.

Ota meihin yhteyttä pplog@pplogistiikka.fi

Jätä meille tarjouspyyntö

Me olemme PP-Logistiikka

Suunnittelun ja toteutuksen asiantuntija — meiltä saat yksilöidyt logistiikka- ja pakkausratkaisut ilman koko- ja painorajoja. Palvelemme projekti- ja sopimusasiakkaita.

PP-Logistiikka Oy

Puh. (03) 312 35200
info@pplogistiikka.fi

Asiakkaamme kertovat

Combi Works

”Palvelu on ollut ripeää ja tavarat ovat tulleet ennätysajassa. Muutamassa ongelmatilanteessa PP on myös auttanut paljon. Ei voi kuin kiittää heidän palvelukykyään.”

Lue lisää

Valmet

Yksi PP-logistiikan tyytyväisistä, pitkäaikaisista asiakkaista on Valmet. Vuosien varrella yrityksillä on ollut lukuisia yhteistyöprojekteja, joiden varastoinnissa ja pakkaamisessa on hyödynnetty PP-logistiikan palveluita.

Lue lisää

Forgetec

Terästuotteet tulevat usein kaukaa ja suurina erinä, jolloin Forgetec tarvitsee välivarastoa silloin, jos lopullisella asiakkaalla ei ole sopivaa varastoa taikka esimerkiksi kalustoa konttien purkamiseen.

Lue lisää
Copyright © 2023 PP-Logistiikka Oy
Jätä yhteydenottopyyntö