Logistiikan ongelmien ratkaisija

Kontin käsittelypalvelut

Jätä yhteydenottopyyntö

Kontin käsittelypalvelut lastauksesta purkuun

Tiesitkö, että kontteja ei tarvitse välttämättä purkaa satamassa? Tarjoamme ammattimaiset kontin käsittelypalvelut, kokeneen henkilökunnan ja haastaviinkin tehtäviin soveltuvan kaluston. Puramme, lastaamme, tarvittaessa pesemme ja punnitsemme kontit turvallisesti ja luotettavasti sisämaassa.

Mitä kontin käsittelypalvelut kattavat?

Kontin lastaus

Kontin lastaus kannattaa jättää ammattilaiselle, jotta kontti täytetään kustannustehokkaasti ja sen kuljettaminen on turvallista.

Kontin purku

Me puramme kontit mistä tahansa tavarasta ammattitaidolla ja varovaisuutta noudattaen.

Kontin punnitus

Kontin punnitus on tärkeä osa logistiikkaketjua, sillä kuljetuksissa on otettava huomioon konttien painorajat.

Kontin varastointi

Tarjoamme mahdollisuuden kontin varastointiin sisä- tai ulkotiloissa.

Näin palvelu toimii

1
Asiakas toimittaa meille kontin ja lastattavat tavarat (tarvittaessa voimme myös noutaa kontin ja tavarat)
2
Pakkaamme tavarat ja lastaamme ne konttiin
3
Tuemme ja sidomme tavarat oikeaoppisesti
4
Kontin punnitus
5
Kontin kuvaus ja dokumentointi asiakastarpeen mukaan
6
Kontti on valmis lähtemään maailmalle
Kerro meille haasteestasi

Satamatason palvelua sisämaassa

Konttien käsittely on yleensä satamissa tehtävää työtä, mutta me PP-Logistiikalla olemme tuoneet palvelun myös sisämaahan. Lastaamme kontteihin mitä tahansa, myös raskaita ja haastavia tavaroita. Pakkaamisen ammattilaisena tiedämme, kuinka tavarat kuljetetaan konteissa kustannustehokkaasti ja turvallisesti.
Oikealla kalustolla ja vahvalla ammattitaidolla konttien purkaminen ja lastaaminen on nopeaa ja tehokasta. Kontin käsittelypalvelut sisältävät myös vgm-punnituksen.

Ota yhteyttä

PP-Logistiikan palvelut helpottavat arkea

PP-Logistiikan palvelut räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Pystymme hoitamaan alusta loppuun asti kaikki asiakkaidemme pakkaus-, varastointi- ja kuljetustarpeet. Ulkoistamalla kontin käsittelypalvelut, varastoinnin ja kuljetuksen meille, yritykset säästävät merkittävästi aikaa ja nostavat kuljetusten tehokkuutta ja turvallisuutta.

Jätä tarjouspyyntö

Me olemme PP-Logistiikka

Suunnittelun ja toteutuksen asiantuntija — meiltä saat yksilöidyt logistiikka- ja pakkausratkaisut ilman koko- ja painorajoja. Palvelemme projekti- ja sopimusasiakkaita.

PP-Logistiikka Oy

Puh. (03) 312 35200
info@pplogistiikka.fi

Asiakkaamme kertovat

Combi Works

”Palvelu on ollut ripeää ja tavarat ovat tulleet ennätysajassa. Muutamassa ongelmatilanteessa PP on myös auttanut paljon. Ei voi kuin kiittää heidän palvelukykyään.”

Lue lisää

Valmet

Yksi PP-logistiikan tyytyväisistä, pitkäaikaisista asiakkaista on Valmet. Vuosien varrella yrityksillä on ollut lukuisia yhteistyöprojekteja, joiden varastoinnissa ja pakkaamisessa on hyödynnetty PP-logistiikan palveluita.

Lue lisää

Forgetec

Terästuotteet tulevat usein kaukaa ja suurina erinä, jolloin Forgetec tarvitsee välivarastoa silloin, jos lopullisella asiakkaalla ei ole sopivaa varastoa taikka esimerkiksi kalustoa konttien purkamiseen.

Lue lisää
Copyright © 2023 PP-Logistiikka Oy
Jätä yhteydenottopyyntö