Logistiikan ongelmien ratkaisija

Logistiikka­suunnittelu

Jätä yhteydenottopyyntö

Logistiikkasuunnittelu toimivaan kokonaisuuteen

Haastavan tavaran pakkaus, käsittely, varastointi ja kuljetus vaatii erikoisosaamista. Logistiikkasuunnittelu takaa, että kokonaisuus on mietitty alusta loppuun asti toimivaksi, tehokkaaksi ja turvalliseksi. 

Tarjoamme yrityksille ja teollisuuden alan toimijoille logistiikkasuunnittelua, joka jouhevoittaa pakkaus- ja kuljetustoimintaa, lisää tehokkuutta ja säästää asiakkaamme resursseja. Suunnittelemme kokonaisuuden räätälöidysti jokaiselle asiakkaalle sopivaksi.

Soita 03 312 35200

Logistiikkasuunnittelun vaiheet

1
Asiakas ottaa yhteyttä soittamalla tai puhelimitse ja kertoo tarpeestaan. Tarjous ja sopimus.
2
Asiantuntijamme luovat logistiikkasuunnitelman, joka kattaa kaikki asiakkaan esittämät ongelmakohdat.
3
Esittelemme kokonaisratkaisun, joka voi sisältää pakkaussuunnittelua, raskaan tavaran siirtämistä tai nostamista, pakkaamista, varastointia ja/tai kuljetusta.
4
Toteutamme suunnitelman kaikki vaiheet sovitusti, jolloin asiakkaan aika ja resurssit säästyvät ydinliiketoiminnan pyörittämiseen.
Kerro meille haasteestasi

Logistiikkasuunnittelun hyödyt

  • Kustannustehokkuutta pakkaamiseen ja kuljetukseen
  • Ammattitaitoista ja turvallista tavaran käsittelyä ja kuljetusta
  • Laadukasta varastointia
  • Suunnitelmallisuutta ja tehokkuutta logistiikkaketjuun
  • Yrityksen omien resurssien vapauttamista tuottavaan työhön

Ota yhteyttä

PP-Logistiikka kiihdyttää liiketoimintaasi

Me toteutamme logistiikkasuunnittelun pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla. Tavoitteenamme on luoda asiakkaallemme toimiva logistinen malli, jolla on myös laajempi vaikutus asiakkaamme liiketoiminnan kiihdyttämiseen. Meillä on laaja kalusto, osaava henkilökunta ja erinomaiset puitteet kaikkein haastavampienkin projektien toteuttamiseen.

Jätä tarjouspyyntö

Me olemme PP-Logistiikka

Suunnittelun ja toteutuksen asiantuntija — meiltä saat yksilöidyt logistiikka- ja pakkausratkaisut ilman koko- ja painorajoja. Palvelemme projekti- ja sopimusasiakkaita.

PP-Logistiikka Oy

Puh. (03) 312 35200
info@pplogistiikka.fi

Asiakkaidemme kokemuksia

Trussmatic

”Meillä on yhteinen taulukko, jota molemmat puolet täyttävät. Pidämme myös säännöllisesti yhteisiä palavereja, niin molemmat osapuolet osaavat varautua tulevaan. Pakkaaminen kehittyy koko ajan, jolloin konttien tarvetta saadaan pienemmäksi.” 

Lue lisää

Combi Works

”Palvelu on ollut ripeää ja tavarat ovat tulleet ennätysajassa. Muutamassa ongelmatilanteessa PP on myös auttanut paljon. Ei voi kuin kiittää heidän palvelukykyään.”

Lue lisää

Valmet

Yksi PP-logistiikan tyytyväisistä, pitkäaikaisista asiakkaista on Valmet. Vuosien varrella yrityksillä on ollut lukuisia yhteistyöprojekteja, joiden varastoinnissa ja pakkaamisessa on hyödynnetty PP-logistiikan palveluita.

Lue lisää
Copyright © 2024 PP-Logistiikka Oy
Jätä yhteydenottopyyntö