Logistiikan ongelmien ratkaisija

Kontin lastaus kustannuksia säästäen

Kontin lastaus kannattaa jättää ammattilaiselle, jotta kontti täytetään kustannustehokkaasti ja sen kuljettaminen on turvallista. Oikealla kalustolla ja pitkällä ammattitaidolla lastaus on nopeaa ja tuo lopulta säästöjä.

Jatkuvat sopimukset tai yksittäinen projekti

Toteutamme yksittäisiä kontin lastauksia asiakkaan tarpeen mukaan, mutta meillä on myös pitkäaikaisia sopimusasiakkaita, jotka ovat ulkoistaneet logistiikkapalvelunsa meille. Puramme ja pakkaamme asiakkaidemme merikonttilähetyksiä, dokumentoimme ne ja ilmoitamme asiakkaille saapuvista tuotteista.

Näin kontin lastaus tapahtuu

1
Asiakas toimittaa meille kontin ja pakattavat tavarat (voimme tarvittaessa myös noutaa kontin ja tavarat)
2
Pakkaamme tuotteet huolellisesti ja suunnitelmallisesti ennen lastausta
3
Kontin lastaus laadukkaalla kalustolla (myös raskaat ja haastavat tuotteet)
4
Tuotteiden tukeminen ja muu viimeistely turvallisuuden takaamiseksi
5
Kontin kuvaus ja dokumentointi asiakastarpeen mukaan
6
Kontti on valmis kuljetettavaksi satamaan
Kerro meille haasteesi

Kalusto

Konttien käsittely tapahtuu yleensä satama-alueilla, joten kontin käsittelyyn suunniteltu kalusto on sisämaassa harvinainen. Meillä on poikkeuksellisesti käytössämme seitsemän tonnia nostava konttiin mahtuva trukki, jossa on punnitusominaisuus. Sen lisäksi meillä on topliftillä varustettu 30 tonnin konttitrukki, jolla pystymme käsittelemään myös painavampia materiaaleja.

Miksi PP-Logistiikka?

Kontin lastaus on vaativaa työtä, joka vaatii ammattiosaamista, suunnitelmallisuutta ja huolellisuutta. Oikealla pakkaustavalla kontti saadaan pakattua kustannustehokkaasti ja turvallisesti. Takaamme aina laadukkaan palvelun.

Me olemme pakkaamisen ja logistiikan ammattilaisyritys, joten pystymme vastaamaan yritysten haastaviinkin logistisiin ongelmiin. Tarvittaessa voimme ottaa hoitaaksemme koko logistiikan aina purkamisesta lastaukseen, käsittelyyn, varastointiin ja uudelleenkuljetukseen. Pyrimme kaikessa tekemisessämme nostamaan asiakkaidemme kilpailukykyä luomalla heille toimivan ja tehokkaan logistisen mallin.

Jätä tarjouspyyntö

Me olemme PP-Logistiikka

Suunnittelun ja toteutuksen asiantuntija — meiltä saat yksilöidyt logistiikka- ja pakkausratkaisut ilman koko- ja painorajoja. Palvelemme projekti- ja sopimusasiakkaita.

PP-Logistiikka Oy

Puh. (03) 312 35200
info@pplogistiikka.fi

Asiakkaamme kertovat

Trussmatic

”Meillä on yhteinen taulukko, jota molemmat puolet täyttävät. Pidämme myös säännöllisesti yhteisiä palavereja, niin molemmat osapuolet osaavat varautua tulevaan. Pakkaaminen kehittyy koko ajan, jolloin konttien tarvetta saadaan pienemmäksi.” 

Lue lisää

Combi Works

”Palvelu on ollut ripeää ja tavarat ovat tulleet ennätysajassa. Muutamassa ongelmatilanteessa PP on myös auttanut paljon. Ei voi kuin kiittää heidän palvelukykyään.”

Lue lisää

Valmet

Yksi PP-logistiikan tyytyväisistä, pitkäaikaisista asiakkaista on Valmet. Vuosien varrella yrityksillä on ollut lukuisia yhteistyöprojekteja, joiden varastoinnissa ja pakkaamisessa on hyödynnetty PP-logistiikan palveluita.

Lue lisää
Copyright © 2024 PP-Logistiikka Oy
Jätä yhteydenottopyyntö