Logistiikan ongelmien ratkaisija

Logistiikkapalvelut

Jätä yhteydenottopyyntö

Logistiikkapalvelut suunnittelusta toteutukseen

Haastavan tavaran pakkaus, käsittely, varastointi ja turvallinen kuljetus – räätälöimme kokonaisuuden asiakkaan tarpeiden mukaan. Logistiikkapalvelut vapauttavat yritysten aikaa tuottavaan työhön. Käsittelemme ja päivitämme myös tarvittaessa asiakkaan dataa toiminnanohjausjärjestelmään.

Mitä logistiikkapalvelut kattavat?

Sisälogistiikka

Hoidamme tavaroiden käsittelyn, pakkaamisen ja varastoinnin turvallisesti joko omissa tai asiakkaamme tiloissa.

Projekti­logistiikka

Projektilogistiikkapalvelu tarkoittaa esimerkiksi asiakkaan projektin materiaalivirran hallintaa (vastaanotto, varastointi, pakkaus ja lastaus sekä tiedon hallinta ja välittäminen).

Logistiikka­suunnittelu

Mietimme kokonaisuuden alusta loppuun asti toimivaksi, tehokkaaksi ja turvalliseksi. Meille tuotteen koko tai paino ei aseta rajoituksia.

Varastointi

Varastoimme tavarat sisä- tai ulkotiloissa, sopimuksen mukaan. Toimimme pääasiassa väliaikaisvarastona.

Näin yhteistyö kanssamme etenee

1
Yhteydenotto puhelimitse tai sähköpostilla
2
Asiakas kertoo logistisesta haasteestaan, johon suunnittelemme parhaan mahdollisen kokonaisratkaisun yhdessä asiakkaan kanssa
3
Tarjouksen tekeminen ja sopimuksen laatiminen
4
Toteutamme logistiikkapalvelun pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla, jotta asiakkamme voi olla huoletta ja keskittyä tuottavaan työhön
5
Kehitämme asiakkaamme logistiikkaa ja pakkauksia vastaamaan entistä paremmin yrityksen tarpeisiin, mikä vauhdittaa omalta osaltaan asiakkaamme liiketoimintaa
Kerro meille haasteestasi

Asiakkaan tarpeiden mukaan

Kokonaisuus räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaan. Kyseessä voi olla esimerkiksi yksittäinen raskaan tavaran siirtäminen paikasta toiseen, tai sitten jatkuva palvelusopimus, jolloin pidämme asiakkaamme logistiset pyörät pyörimässä tehokkaasti ja turvallisesti.

Logistiikkapalvelun asiakkaita ovat esimerkiksi paperikoneteollisuus, kansainväliset konepajat, voimalat ja laivateollisuus. Meillä on ammattitaito ja välineistö lähes kaikenlaisten logististen ongelmien ratkaisemiseen, joten ota yhteyttä ja kysy lisää.

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

Miksi kannattaa soittaa meille?

  • Toimimme sisämaassa, mutta tarjoamme satamatason palveluita
  • Tarjoamme erikoisosaamista ja ratkaisuja, joita muilla ei ole
  • Toimimme kansainvälisesti
  • Olemme kilpailukykyisiä ja joustavia
  • Tarjoamme oivaltavaa logistiikkapalvelua ja monipuolista toimialatuntemusta

Pyydä tarjous

Me olemme PP-Logistiikka

Suunnittelun ja toteutuksen asiantuntija — meiltä saat yksilöidyt logistiikka- ja pakkausratkaisut ilman koko- ja painorajoja. Palvelemme projekti- ja sopimusasiakkaita.

PP-Logistiikka Oy

Puh. (03) 312 35200
info@pplogistiikka.fi

Asiakkaidemme kokemuksia

Trussmatic

”Meillä on yhteinen taulukko, jota molemmat puolet täyttävät. Pidämme myös säännöllisesti yhteisiä palavereja, niin molemmat osapuolet osaavat varautua tulevaan. Pakkaaminen kehittyy koko ajan, jolloin konttien tarvetta saadaan pienemmäksi.” 

Lue lisää

Combi Works

”Palvelu on ollut ripeää ja tavarat ovat tulleet ennätysajassa. Muutamassa ongelmatilanteessa PP on myös auttanut paljon. Ei voi kuin kiittää heidän palvelukykyään.”

Lue lisää

Valmet

Yksi PP-logistiikan tyytyväisistä, pitkäaikaisista asiakkaista on Valmet. Vuosien varrella yrityksillä on ollut lukuisia yhteistyöprojekteja, joiden varastoinnissa ja pakkaamisessa on hyödynnetty PP-logistiikan palveluita.

Lue lisää
Copyright © 2024 PP-Logistiikka Oy
Jätä yhteydenottopyyntö