Logistiikan ongelmien ratkaisija

Varastointi väliaikaiseen tarpeeseen

Varastoimme tilaa vieviä ja painavia kappaleita (50 kg – 60 000 kg) varastohalleihin ja ulkokentälle tuotteesi vaatimusten mukaisesti. Hoidamme kaiken tavaran vastaanotosta säilytykseen, pakkaukseen ja jatkokuljetukseen.

Sisävarastointi

Sisävarastointi

Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön lämmintä varastotilaa 2 000 m². Toimimme pääasiassa väliaikaisvarastona, joten otamme tavaran vastaan, varastoimme, käsittelemme ja kuljetamme sopimuksen mukaan seuraavaan kohteeseen.

Ulkovarastointi

Ulkovarastointi

Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön viileää varastotilaa 4 000 m² sekä ulkokenttää noin viisi hehtaaria. Tilat ovat muunneltavissa tarpeesi mukaan. Ulkotiloissa varastoimme tavaraa, joka kestää sääolosuhteet eli esimerkiksi kaivoskoneita, valurautamateriaaleja ja putkia.

Palvelun hyödyt

  • Asiakkaan omat varastotilat voidaan hyödyntää muuhun tarpeeseen tai omaa varastotilaa ei tarvita
  • Tavaran vastaanotto, käsittely, pakkaus ja jatkokuljetus hoituu saman toimijan kautta
  • Yritysten ja teollisuuden toimijoiden liiketoiminta tehostuu, kun logistiikkapalvelu ulkoistetaan ammattilaisten käsiin
  • Säästää aikaa ja rahaa

Jätä tarjouspyyntö

Tarjoamme asiakkaillemme sisä- ja ulkovarastointiin loistavat puitteet. Varastoimme painavia ja tilaa vieviä kappaleita (50 kg – 60 000 kg) erinomaisissa olosuhteissa. Käsittelemme, pakkaamme ja toimitamme tuotteet ammattimaisesti eteenpäin.

Soita 03 312 35200

PP-Logistiikka varastoi tuotteet puolestasi

Meiltä lämmin sisävarastointi ja laaja ulkovarastointi jokaiseen väliaikaiseen tarpeeseen. Otamme tuotteet vastaan, varastoimme, pakkaamme ja toimitamme sovitusti eteenpäin. Meillä on laaja kalusto ja osaava henkilökunta haastavienkin projektien toteuttamiseen. Laadimme sopimuksen räätälöidysti jokaisen asiakkaamme kanssa.

Jätä tarjouspyyntö

Me olemme PP-Logistiikka

Suunnittelun ja toteutuksen asiantuntija — meiltä saat yksilöidyt logistiikka- ja pakkausratkaisut ilman koko- ja painorajoja. Palvelemme projekti- ja sopimusasiakkaita.

PP-Logistiikka Oy

Puh. (03) 312 35200
info@pplogistiikka.fi

Asiakkaidemme kokemuksia

Valmet

Yksi PP-logistiikan tyytyväisistä, pitkäaikaisista asiakkaista on Valmet. Vuosien varrella yrityksillä on ollut lukuisia yhteistyöprojekteja, joiden varastoinnissa ja pakkaamisessa on hyödynnetty PP-logistiikan palveluita.

Lue lisää

Forgetec

Terästuotteet tulevat usein kaukaa ja suurina erinä, jolloin Forgetec tarvitsee välivarastoa silloin, jos lopullisella asiakkaalla ei ole sopivaa varastoa taikka esimerkiksi kalustoa konttien purkamiseen.

Lue lisää
Copyright © 2023 PP-Logistiikka Oy
Jätä yhteydenottopyyntö