Logistiikan ongelmien ratkaisija

Kuljetus­pakkaukset

Jätä yhteydenottopyyntö

Kuljetuspakkaukset kotimaan kuljetuksiin

Kustannustehokkaat ja turvalliset kuljetuspakkaukset pahvilaatikoista EUR-lavoihin, vaneri- ja puupakkauksiin. Toimitamme pakkaukset tilauksesta asiakkaalle, mutta hoidamme tarvittaessa myös pakkaamisen ja kuljetuksen. Meiltä myös väliaikaisvarastointi ja muut logistiset palvelut.

Kuljetuspakkaukset

  • Puupakkaukset
  • Vaneripakkaukset
  • Pahvilaatikot
  • EUR-lavat
  • Kauluslavat

Miksi pakkauksella on väliä?

Jotta tuote saadaan ehjänä perille, se tarvitsee ympärilleen suojan. Lisäksi pakkausmateriaalilla ja pakkaustavalla on väliä. Kun kuljetuspakkaukset suunnitellaan kerralla huolella, säästyy jatkossa huomattavasti aikaa ja rahaa. Pakkaussuunnittelulla voidaan esimerkiksi vaikuttaa materiaalikustannuksiin ja logistisiin kustannuksiin, sillä oikeanlaisella pakkaustavalla pystytään kuljettamaan turvallisesti enemmän tavaraa kerralla.

Ota yhteyttä

Näin kuljetuspakkaus tilataan

1
Yhteydenotto puhelimitse tai sähköpostitse
2
Tarjous ja sopimus
3
Suunnittelemme laadukkaan kuljetuspakkauksen asiakaskohtaiseen tarpeeseen
4
Toimitamme pakkaukset sovitusti
5
Voimme myös hoitaa pakkauksen, varastoinnin ja kuljetuksen asiakkaan puolesta
Kerro meille haasteesi

PP-Logistiikan palvelut kotimaassa

Valmistamme ja toimitamme laadukkaat kuljetuspakkaukset kotimaan kaikkiin kuljetustarpeisiin. Otamme huomioon kustannustehokkuuden, turvallisuuden ja visuaalisuuden. Ammattilaisen suunnittelemat pakkaukset ja pakkaustavat helpottavat asiakkaidemme arkea, jouhevoittavat toimitusketjua ja tehostavat sitä kautta liiketoimintaa. Hoidamme tarvittaessa koko logistiikan räätälöidysti asiakkaan tarpeen mukaan pakkausmateriaaleista tuotteiden käsittelyyn, varastointiin ja jatkotoimituksiin asti.

Jätä meille tarjouspyyntö

Me olemme PP-Logistiikka

Suunnittelun ja toteutuksen asiantuntija — meiltä saat yksilöidyt logistiikka- ja pakkausratkaisut ilman koko- ja painorajoja. Palvelemme projekti- ja sopimusasiakkaita.

PP-Logistiikka Oy

Puh. (03) 312 35200
info@pplogistiikka.fi

Asiakkaamme kertovat

Trussmatic

”Meillä on yhteinen taulukko, jota molemmat puolet täyttävät. Pidämme myös säännöllisesti yhteisiä palavereja, niin molemmat osapuolet osaavat varautua tulevaan. Pakkaaminen kehittyy koko ajan, jolloin konttien tarvetta saadaan pienemmäksi.” 

Lue lisää

Combi Works

”Palvelu on ollut ripeää ja tavarat ovat tulleet ennätysajassa. Muutamassa ongelmatilanteessa PP on myös auttanut paljon. Ei voi kuin kiittää heidän palvelukykyään.”

Lue lisää

Valmet

Yksi PP-logistiikan tyytyväisistä, pitkäaikaisista asiakkaista on Valmet. Vuosien varrella yrityksillä on ollut lukuisia yhteistyöprojekteja, joiden varastoinnissa ja pakkaamisessa on hyödynnetty PP-logistiikan palveluita.

Lue lisää
Copyright © 2024 PP-Logistiikka Oy
Jätä yhteydenottopyyntö