Logistiikan ongelmien ratkaisija

Combi Works

Ammattitaitoista toimintaa maustettuna ripeällä toimintakulttuurilla

PP-Logistiikka Oy:n ja Combi Works Oy:n yhteistyö alkoi alkukesällä 2023. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että PP-Logistiikka vastaanottaa Combi Worksin komponenttikontit. Sen jälkeen kontit puretaan ja pakataan ne kotimaan kuljetuskuntoon, jonka jälkeen tuotteet toimitetaan numeroittain Combi Worksin asiakastuotannoille.

Sopiva yhteistyökumppani oli Combi Worksilla mietinnässä jo pidempään

”Meillä oli ollut vuosikausia varasto asiakkaan kokoonpanokumppanin tiloissa, joka tekee koneiden loppukokoonpanoa. Kaupinta oli sekavaa, koska osat olivat kolmannen osapuolen tiloissa.”

”Samalla kun Toijala Works valmistaa tavaraa meidän asiakkaalle, siellä oli tuotannossa olevia, meidän ja asiakkaan omia tavaroita sekaisin tilassa, jolloin inventointi tai ylipäänsä se, että mikä tuote on kenenkin oli todella sekavaa, sanoo Combi Works Oy:n Chief of Business Operations Robert Blomstedt.

“Myös se että välillä kontteja tulee paljon enemmän kuin he ehtivät purkaa, aiheutti sumaa ja kiirettä, sekä ylimääräisiä satamakuluja kun kontteja ei ehditty purkaa ajoissa.”

“Etsimme yhteistyökumppania jolle pystyimme siirtämään koko varaston. Ja ettei vastaisuudessa syntyisi purkusumaa, vaan ne pystyttäisiin purkamaan saman tien kun ne tulee maahan.”

Referenssit vakuuttivat

Robert Blomstedt tutki eri vaihtoehtoja, ja soitti yrityksen partnereita läpi. Toijala Works oli aiemmin ollut keskusteluissa PP-Logistiikan kanssa ja heiltä tuli vinkki hyvästä vaihtoehdosta. Sen jälkeen hän otti yhteyttä PP-Logistiikkaan ja niin yhteistyö alkoi.

Robert Blomstedt sanoo PP-Logistiikan vakuuttaneen hänet siitä, että yhteistyöhön kannattaa lähteä.

”Se miten he käsittelevät isokokoisia ja painavia kappaleita, sekä miten he purkavat ja lastaavat kontteja, on sellaista johon ei ihan kuka vaan kykene. Pitää olla hyvä henkilökunta ja lisäksi tarpeeksi iso laitteisto jotta tuo onnistuu. Yhteistyö on sujunut tosi mutkattomasti”, Blomstedt kehuu.

”Palvelu on ollut ripeää ja tavarat ovat tulleet ennätysajassa. Muutamassa ongelmatilanteessa PP on myös auttanut paljon. Ei voi kuin kiittää heidän palvelukykyään.”

Omat tavarat järjestyksessä

Kysymykseen mihin he ovat olleet erityisen tyytyväisiä PP-Logistiikan toiminnassa, Robert Blomstedt vastaa ripeän toimintakulttuurin.

”Meillä tulee tarve toimituksille monesti nopeammin kuin sopimuksessa on sovittu. Jouston ansiosta he pitävät kaikki tyytyväisinä kun toimivat tarvittaessa nopeasti.”

Konkreettinen hyöty on näkynyt myös varastoinnin osalta.

”Inventaariossa on huomattu ettei saldoissa ole enää aiemman kaltaisia heittoja. Se johtuu siitä, että PP-Logistiikalla meidän tavarat on eristetty omaksi osaksi, eikä ne sekoitu kenenkään toisen tavaroihin. Toki tämä järjestely maksaa enemmän kuin aiemmin, mutta tämä selventää asioita huomattavasti, silläkin on tärkeä arvo.”

Combi Worksin Robert Blomstedt suosittelee PP-Logistiikkaa yhteistyökumppaniksi.

”Mielestäni yritys on erikoistunut varsinkin suurten kappaleiden käsittelyyn. Siksi firmat jotka kaipaavat järeää toimijaa isoille tavaroille PP on hyvä ratkaisu. Heillä homma toimii nopeasti, kätevästi ja luotettavasti.”

Copyright © 2024 PP-Logistiikka Oy
Jätä yhteydenottopyyntö