Logistiikan ongelmien ratkaisija

Trussmatic

Trussmatic luottaa PP-Logistiikan pakkauspalveluihin arvokkaiden tuotteiden kanssa 

Kun Trussmatic Oy etsi vuonna 2018 sopivaa ja huolellista kumppania tuotteidensa pakkaamiseen, vaatimukset olivat korkealla. Tuotteita käsitellessä täytyy noudattaa erityistä varovaisuutta ja samalla täytyy käyttää pelisilmää, että mahdollisimman paljon saadaan mahtumaan yhteen konttiin. 

Tämän takia he kääntyivät PP-Logistiikan puoleen, ja sillä tiellä on oltu nyt jo yli kuusi vuotta. Trussmaticin projektiosaston johtaja Severi Nenonen kertoo, että he käyttävät mielellään laadukkaita pakkaus- ja kontituspalveluita. 

”He pakkaavat ja kontittavat tuotteet meille valmiiksi. Sitten kun kontit ovat valmiina, ne lähtevät maailmalle. Meiltä lähtee vuosittain monta kymmentä konttia, jotka kaikki PP-Logistiikka pakkaa. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan ihan alusta lähtien. Esimerkiksi vuonna 2023 PP-logistiikka pakkasi 64 Trussmaticin konttia maailmalle.”, Nenonen kertoo. 

Hän nostaa esille etenkin pakkaajien kokemuksen sekä huolellisen työjäljen. 

”Heillä on aina samat kaverit pakkaamassa, joten heiltä löytyy hyvä kokemus meidän kanssamme toimimisesta. Tuotteet täytyy pakata huolellisesti, koska kontit seilaavat merillä ja heiluvat. Samalla täytyy kuitenkin huolehtia siitä, että kontista käytetään kaikki tila tehokkaasti.”, Nenonen painottaa. 

Pakkaaminen kehittyy koko ajan 

PP-Logistiikan kanssa tehty yhteistyö on kantanut hedelmää, sillä pakkausprosessista on kehitetty vuosien saatossa koko ajan parempi. Sujuva yhteydenpito ja kommunikaatio auttavat paljon. 

”Meillä on yhteinen Excel-taulukko, jota molemmat puolet täyttävät. Pidämme myös säännöllisesti yhteisiä palavereja, niin molemmat osapuolet osaavat varautua tulevaan. Pakkaaminen kehittyy koko ajan, jolloin konttien tarvetta saadaan pienemmäksi.” 

Konttien pienempi määrä auttaa Trussmaticia taloudellisesti. Tilan kannalta huolellisesti suunniteltu pakkaaminen säästää aikaa ja rahaa.  

Joustavuus ja toimintavarmuus saavat kiitosta 

Koska Trussmatic valmistaa arvokkaita robotiikka-alan tuotteita, pakkaamisen täytyy olla toimintavarmaa. Nenonen nostaa PP-Logistiikan eduiksi toimintavarmuuden, joustavuuden ja luotettavuuden. 

”Siellä on luottohenkilöt pakkaamassa. Sitten heillä on myös kattava kokemus meidän tuotteiden pakkaamisesta.” 

Kiitosta saavat myös pakkaajien joustavuus sekä kustannustehokkaat kontit. 

”Aina joskus tulee muutoksia vastaan, mutta niistäkin selvitään. Hyvä kommunikaatio auttaa myös niissä tilanteissa.” 

Copyright © 2024 PP-Logistiikka Oy
Jätä yhteydenottopyyntö