Logistiikan ongelmien ratkaisija

Forgetec

Yhteistyö on sujunut todella hyvin

Forgetec on kotimainen, raaka-aineita konepajateollisuuden tarpeisiin tuova yritys. Forgetecin Jukka Harjaluoman yhteistyö PP-logistiikan kanssa juontaa juurensa jo ajalta, jolloin hän oli vielä toisen työnantajan leivissä. Kun Harjaluoma perusti maahantuontiyrityksensä vuonna 2018, syntyi hänelle uudestaan tarve PP-logistiikan tarjoamille palveluille.

Tarpeellista välivarastointia alihankintana oman varaston sijaan

Koska aiemmat kokemukset olivat olleet hyviä, valikoitui PP-logistiikka tälläkin kertaa kumppaniksi varastointiyhteistyöhön. Terästuotteet tulevat usein kaukaa ja suurina erinä, jolloin Forgetec tarvitsee välivarastoa silloin, jos lopullisella asiakkaalla ei ole sopivaa varastoa taikka esimerkiksi kalustoa konttien purkamiseen. 

“Olemme käyttäneet PP-logistiikan palvelua myös sellaisissa tapauksissa, jos samassa kontissa tulee useamman asiakkaan tavaroita. Kontti on silloin ajatettu PP-logistiikalle purettavaksi ja tavarat lähetetty heti purkamisen jälkeen Kaukokiidon kyydillä oikeisiin osoitteisiin”, kertoo Harjaluoma järjestelyyn tyytyväisenä.

Vaihtoehtoina varastoinnille olisivat joko varastotilan vuokraaminen tai oman varaston rakennuttaminen. Harjaluoma pitää näitä huomattavasti huonompina ratkaisuina: “Mietimme aikanaan oman varastotilan vuokraamista tai jopa rakentamista, mutta ollaan kyllä moneen kertaan todettu, että palvelun ostaminen PP-logistiikalta alihankintana on ollut ehdottomasti kannattava ratkaisu.”

“Ei yhtään pahaa sanottavaa ja toimii hienosti”

PP-logistiikan asiakaspalvelu saa Harjaluomalta niinikään kiitosta: “Ei yhtään pahaa sanottavaa ja toimii hienosti.” Varastointi on Harjaluoman mukaan sujuvaa ja yhteydenpito hoituu kätevästi sähköpostitse yhteyshenkilön kanssa siitä, millaista tavaraa varastosta laitetaan liikkeelle ja mihin. Samoin PP-logistiikalta tulee ilmoitus, kun tavara on lähtenyt kohti määränpäätään.

Kysyttäessä Harjaluomalta yhteistyön jatkamisesta, vastaus on selvä: “Ilman muuta jatkuu!” Hän kiittelee PP-logistiikan olevan paitsi kustannustehokas, myös luotettava ja täsmällinen toimija. Lisäksi varasto sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Forgetecin asiakkuuksiin nähden. 

Copyright © 2024 PP-Logistiikka Oy
Jätä yhteydenottopyyntö