pplogistiikka-oy-yritys

Osaamista neljällä vuosikymmenellä

PP-Logistiikan taustalla on vankka kokemus. Yritys on perustettu vuonna 1992. Ammattitaidon taustalla on yli 30 vuoden kokemus muun muassa yhteistyöstä paperikone- ja voimalaitosvalmistajien kanssa koneen osien ja laitteiden vientipakkauksista ja pakkaamisesta kuljetusyksiköihin.

Yritys muutti alkuperäisen nimensä Pirkanmaan Puutavara Oy vuonna 2005 PP-Logistiikka Oy:ksi, mikä kuvaa paremmin yrityksen tarjoamaa kokonaispalvelua.

Osaava henkilöstö, optimaaliset toimitilat ja laadukas konekanta mahdollistavat parasta pakkaus- ja logistiikkapalvelua myös tulevaisuudessa.

Missio

Kotimaisen vientiteollisuuden kilpailukyvyn parantaminen logistiikan osa-alueella.

Toiminta ja laatu

Osaamisemme ja kokemuksemme takaavat tuotteiden ja palvelun korkean laadun sekä toimitusvarmuuden ja sovituissa aikatauluissa pysymisen. Kuljetuksissa teemme yhteistyömme globaalisti toimivien huolintaliikkeiden ja konttiyhtiöiden kanssa. Näin palvelumme on saumaton osa asiakkaamme kokonaistoimitusketjua.

PPlogistiikka-ISPM-sertifikaatti

PP-Logistiikka rekrytoi – liity huippuosaajien joukkoon!

PP-Logistiikka tunnetaan kattavasta pakkaus- ja logistiikkaosaamisesta, laadukkaasta konekannasta sekä jatkuvasta kehitystyöstä. Tällä sivulla löydät avoimet työpaikkamme. Tule mukaan tekemään työtä tehokkaamman logistiikan puolesta!

Tällä hetkellä ei avoimia työpaikkoja.

Osaajia tarvitaan aina! Jätä avoin hakemus, niin otamme sinuun yhteyttä sopivan tilaisuuden tullen.

Opiskelija, tiedustele harjoittelupaikkoja!