PPLogistiikka-palvelut
PP-Logistiikka Oy / Palvelut

Perille menevää logistiikkapalvelua

Suunnittelemme, räätälöimme ja toteutamme pakkaustuotteet ja -palvelut sekä varastoinnin ja jakelun yhdessä kanssasi. Samalla kehitämme logistiikkaa ja pakkauksia vastaamaan entistä paremmin yrityksesi tarpeita ja vauhdittamaan liiketoimintaasi.

Meiltä saat:

  • Pakkaussuunnittelun: kustannustehokkaat ja turvalliset kuljetuspakkaukset
  • Varastointipalvelut: varastoimme tuotteesi sääsuojassa tai lämpimässä, laskutus toteutuneiden neliöiden tai tilavaatimuksesi mukaan
  • Pakkauspalvelut: pakkaamme tuotteesi laatikoihin, kontteihin tai häkkeihin logistisesti parhaalla tavalla
    • Nyt saatavilla myös VGM-punnitus!
  • Jakelupalvelut: nopeasti ja varmasti perille
  • Palvelusopimukset: pidämme pyörät pyörimässä
  • Työvoimaa: oivaltavaa logistiikkaosaamista, monipuolista toimialatuntemusta.

Pakkaussuunnittelua vaativalle

Meiltä saat taatusti tarkoituksenmukaiset ja yrityksesi laatumielikuvaa tukevat pakkaukset. Joustava palvelu ja nopea toimitusaika parantavat toimituksesi kannattavuutta ja lisäävät asiakastyytyväisyyttä.

Mitä vaativampi pakkaus on, sen tärkeämpää on ammattitaito jo suunnitteluvaiheessa. Tarjoamme yksilöllistä pakkaussuunnittelua kulloisenkin tarpeen, tuotteen, käyttötarkoituksen, kuljetustavan ja varastointiolosuhteiden mukaan. Tarvittaessa teemme mittauskäynnin asiakkaan luona. Oikein suunniteltu ja valmistettu pakkaus varmistaa tuotteen tarkoituksenmukaisen varastoinnin, sekä joustavan, nopean ja turvallisen kuljetuksen maalla ja merellä – olosuhteet sekä kuljetus- ja käsittelytavan huomioiden. Huolehdimme myös ruostesuojauksesta.

Pakkauspalvelua joustavasti – teillä tai meillä

Pakkauspalvelumme sisältää pakkauksen kappaletavarana laatikoihin, kontteihin tai häkkeihin. Suojaustarpeet määritellään huolellisesti etukäteen – voit olla varma, että tuotteesi on perillä yhtä hyvässä kunnossa kuin lähtiessä. Konttiin pakattaessa teemme tarvittavat tuennat ja pakkausmerkinnät. Tuotteet pakataan joko PP-Logistiikan tai asiakkaan tiloissa.

Projektipakkaaminen – kustannustehokkuutta jokaiselle matkalle

Vastaanotamme ja tarkistamme asiakkaan projektitavaraa. Tällöin koko projektipakkaamisen ketju on osaavissa käsissä – suunnittelemme pakkaukset, sekä pakkaamme, merkitsemme ja informoimme tarvittavat tahot. Kuljetustarpeen ja –tilan optimointi sekä kustannusten minimointi on luonnollinen osa palvelua. Tarvittaessa teemme pakkaus- ja lähetysasiakirjat sekä hoidamme kuljetustilaukset. Luja laatumme perustuu laajaan tuotetuntemukseen ja näkemykseen kokonaisuudesta. Mutkaton asiakaspalvelu kattaa myös joustavan välivarastoinnin.

Konttien lastaus ja purku

Puramme ja pakkaamme sopimusasiakkaiden merikonttilähetyksiä sekä tunnistamme ja ilmoitamme asiakkaalle saapuneista tuotteista. Käytössämme on sisämaassa harvinainen, konttienkäsittelyyn suunniteltu kalusto; seitsemän tonnia nostava, vaa’alla varustettu konttiin mahtuva trukki, sekä erikoisuutena topliftillä varustettu 30 tonnin konttitrukki mahdollistavat lastauspalvelut raskaalle ja hankalasti käsiteltäville tuotteille.

Nyt myös VGM-punnitus saatavilla!

Varastointipalvelut tarpeesi mukaan

Varastoimme tilaa vieviä ja painavia kappaleita (50 kg – 60 000 kg) varastohalleihin ja ulkokentälle tuotteesi vaatimusten mukaisesti. Maksat vain kulloinkin tarvitsemastasi tilasta. Käytössämme on lämmintä tilaa 3 000 m², viileätä tilaa 2 000 m² sekä ulkokenttää noin viisi hehtaaria. Tilat ovat muunneltavissa tarpeesi mukaan. Kokonaisuudessaan maa-aluetta on noin 14 hehtaaria.

Kuljetuspalvelu

Palveluihin liittyvät kuljetukset hoidamme omalla ja yhteistyökumppaneidemme kalustolla. Palvelu alkaa kirjaimellisesti asiakkaan ovelta!